Voor Bedrijven

DroomArt
voor bedrijven

DroomArt heeft als doelstelling alle bedrijven in Nederland gezond!

DroomArt kan jouw bedrijf helpen bij:

  • Gezondere keuzes voor het bedrijfsrestaurant of het personeel
  • Verlagen van het ziekteverzuim
  • Leefstijladviezen inclusief verslagen en managementrapportages

Leefstijlcoaching en terugdringen ziekteverzuim

Tot een aantal jaren terug heb ik fulltime functies bekleed in het bedrijfsleven. People manager, projectleider, innovatie manager, teammanager, case manager in het kader van de Wet Poortwachter. Ook heb ik langdurig zieken begeleid. Samenwerking met management, HRM en bedrijfsarts of medische dienst is daarin mijn specialisme.

Daarnaast heb ik ervaring met leefstijlcoaching. Medewerkers motiveren om hun leefstijl te veranderen met stapjes waar ze zelf om vragen of waar ze zelf in geloven. Ik kan de kennis daarover delen en de mensen motiveren uit gezondheidsperspectief. Managementrapportages of verslagen worden desgewenst ook aangeboden door mij.

In 2019 ben ik een een samenwerking aangegaan met de gezondste bedrijfskantine van Nederland. Het doel is om binnen nu en 10 jaar alle bedrijven in Nederland gezond te krijgen. Ik kan je laten zien en ervaren (proeven) hoe dat werkt.

Als werkgevers het ziekteverzuim terug willen dringen of de leefstijl van het personeel willen verhogen dan kom ik graag een keer op de koffie.

In juli 2020 heb ik examen gedaan voor het erkende diploma als casemanager ziekteverzuim zodat ik binnenkort behoor tot het register ROV® voor gediplomeerden Regie op Verzuim. Ik combineer als freelancer mijn kwaliteiten van HR adviseur met de kennis en vaardigheden uit dit vak. Daarnaast ben ik breed geschoold in pensioenen, verzekeringen en financiële dienstverlening.